trout spey hatları için ürünler (6)

Beyaz Ton Balığı Karnı Zeytinyağında - Espinaler - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Beyaz Ton Balığı Karnı Zeytinyağında - Espinaler - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Bonito, Cantabrian Denizi'nde avlanır. Pişirildikten sonra, Bonito'nun en değerli kısmı, ballı bir dokuya ve harika bir lezzete sahiptir. Üzerine sızma zeytinyağı ve tuz eklenir. Bu, yüksek kaliteli bir mavi balıktan yapılan ve sağlık için birçok faydası olan doğal bir üründür.
Keta Somonu (Oncorhynchus Keta)

Keta Somonu (Oncorhynchus Keta)

Keta Somonu (Oncorhynchus Keta)
KROAKER BALIK SATIN AL / DONMUŞ SARIMSIK KROAKER BALIK - Kilogram başına en iyi fiyata toptan donmuş sarımsı kroaker balık satışı

KROAKER BALIK SATIN AL / DONMUŞ SARIMSIK KROAKER BALIK - Kilogram başına en iyi fiyata toptan donmuş sarımsı kroaker balık satışı

Biz, yüksek kaliteli sarı çinekop ve diğer balık türlerinin toptan satışını yapan bir İspanyol şirketiyiz. Bizimle iletişime geçin, maliyetlerinizi önemli ölçüde azaltacaksınız, herhangi bir ticaret şirketi aracılığıyla soru sormak zorunda kalmayacaksınız. Ürün kalitesi konusunda garanti alacaksınız, çünkü biz Avrupa ve Güney Amerika'nın en iyi balık ihracatçısıyız.
taze balık - taze balık ve deniz ürünleri

taze balık - taze balık ve deniz ürünleri

Atlantik Okyanusu'ndan taze balık. Ribeira Balık Pazarı. Ürünler: mezgit, uskumru, at uskumrusu, deniz kestanesi, ahtapot, John Dory, levrek, zambak,...
Beyaz Ton Balığı Turşusu - Espinaler - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Beyaz Ton Balığı Turşusu - Espinaler - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Bonito del Norte, Haziran ile Ekim ayları arasında, seçici balıkçılık ekipmanlarıyla, tek tek, kancalarla yakalanır. Beyaz ve yumuşak eti, hafif tadı ve sulu dokusuyla karakterizedir. Konserve edilir ve hafif bir turşu sosuyla kaplanır. Gluten içermez. Çölyak hastaları için uygun bir gıda.
Beyaz Ton Balığı Yağda (Paket 2) - Pepus - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Beyaz Ton Balığı Yağda (Paket 2) - Pepus - Balık, Balık ve Deniz Ürünleri

Pepus beyaz ton balığı, balığın en iyi parçalarıyla titizlikle hazırlanır ve daha sonra zeytinyağı veya bitkisel yağda konserve edilir.